Visa Electron wydana w mBanku - praktycznie zawsze podpis
wczescniej (duzo wczesniej) mialem Vise Electron w PKO BP i wtedy zdazalo mi sie PIN podawac
jak dla mnie to mala roznica - wole mBank bo karte blokuja odrazu i to dla mnie jest wazniejsze (w PKO zdaje sie maja na to 48h wg umowy), niz pin przy zakupie, bo sklep z terminalem bez pinu zawse sie znajdzie (przynajmniej ewentualny zlodziej znajdzie)
edit: fakt - Icemac zworcil uwage na wazny szczegol - transakcji zatwierdzonej PINem wg umowy z PKO BP (ktory to punkt pamietam) nie mozna reklamowac!
generalnie kocham PKO BP - raz mnie okradli na 4 kola - wydali druga karte do mojego konta

jak to &*^%* mozliwe to nikt nie wie
zeby bylo smieszniej twierdzili ze to nie ich wina! jeden telefon do VISA zalatwil sprawe na moja kozysc
druga fajna sytuacja to zamykanie konta - GODZINA czekania w kolejce zeby to zrobic! zle naliczone odsetki przy zamykaniu konta (w koncu powiedzialem zeby sobie ten jeden grosz ...), nie wyslali pism powiadamiajacych o zlikwidowaniu platnosci stalych (to ich zasrany obowiazek!)
podobne przeboje mial moj Braciszek z WBK, od tego czasu przenioslem sie z bankowoscia do netu i jakos nie nazekam

odpukac puk puk