Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2004, 11:41   #54
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartek15
Osobiście trzymałem Canona S1 w ręce

Fajny obrotowy wyświetlacz, zoom optyczny 10x :cool:

@imola - bardziej mi się podobał Z2, którego ma chyba _Vip_ z forum jak go znasz
Ja nie twierdze że canon to jedyny słuszny wybór, bo tak nie jest. Ja lubie canony za ten uchylny panel LCD, (kilka miałem, mam, uzywałem) i ogolnie za menu, przyzwyczaiłem się do canonów i tyle.
Z2 jest bardzo dobrym aparatem, Z3 też, tylko nastapiło pogorszenie jakości zdjęć, więc tylko to mnie troche drażni.
Aparat cyfrowy każdy powinien dobrać sobie do własnych potrzeb i gustów, wygląd też jest poniekąd ważny, bo będzie się tego apartu używać i na niego patrzeć, a jak coś Ci się nie podoba to nie masz przyjemności używania tego sprzętu, więc troche szkoda kasy.
Nie lubie aparatów firm typu sony, pentax itp. może są i dobre ale co ma sony wspólnego z fotografią, nic, zaczęła robić aparaty bo sie to opłaca i tyle.
Dlatego denerwują mnie stwierdzenia w stylu sony jest najlepszy bo to sony (aparat, kino domowe itp), najlepiej to jest reklamowany i tyle.

p.s.
tak na marginesie to bym chciał mieć Minoltę A2, duża matryca z 8MP, dobry obiektyw (jasny) i stabilizator.

imola@interia.pl

Ostatnio zmieniany przez imola : 30.12.2004 o godz. 11:47
imola jest offline   Odpowiedz cytując ten post