Dyskusja: Gra Scrapland
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2004, 23:43   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Smile Gra Scrapland

Właśnie zainstalowałem sobie demko tej gry, pograłem chwilkę i przyznam, że jestem pod wrażeniem. Gra jest dziełem American McGee, który kilka lat temu stworzył moją ulubioną gierkę American McGee's Alice, a teraz oprócz pracy nad czymś podobnym, ale w tematyce krainy Oz, stworzył właśnie Scrapland. Trudno mi opisać o czym ta gierka właściwie jest, tym bardziej na podstawie samego dema, ale jakieś takie Matrixowo- robotowe tematy

Generalnie demko zrobiło na mnie naprawdę dobre wrażenie i czekam na wersję pełną. Tym bardziej, że z tego, co wiem, wydane będzie w serii Nova Gra (w której właśnie pojawiła się gra I-Ninja - polecam każdemu wielbicielowi platformówek w stylu Raymana - ostatnio nawet był temat o platformówkach - tą można spokojnie do niego dopisać), czyli za niecałe 20 złotych. Myślę, że warto, a tymczasem zachęcam do sprawdzenia dema

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online