Witam panowie jestem nowy na forum ale czyteam je od 2 miesiecy. Sam zastanawiam sie nad kupnem nagrywarki. I jak narazie to nie ma takiej na której w 100% można polegać.
Zastanawia mie tylko dlaczego wszyscy się podniecają tym plexem?
Jak slawek testował Benka to wszyscy mu nie wierzyli i sie naśmiewali, ze to lipa i te programy oszykują.
A pleXtor to super sprzęt z najlepszym oprogramowaniem!
A Turboni w taki sam sposób testuje nagrywarkę i tak samo sprawdza płyty i zmniejsza dopuszczalne prędkości. Ale pewnie to w porządku i tak trzeba bo to nagrywarka za 600 a nie jakieś badziewie za 200 z kawałkiem.
Panowie dlaczego nie zachowyjecie sie w taki sam sposób jak w przypadku tamtych testów?
Pewnie dlatego, że sie podniecacie tym że to sprzet za 600.
Ja nie wiem co jest dobre.
Testowałem Liteon'y, NEC 'i, Samsungi a LG kijem nawet nie dotchne, ale wszystkie mają swoje + i -.
Szkoda że Sławek podchodził do testów z takimi emocjami ale te testy były identyczne jak robi Turboni.
A dla mnie oprogramowanie w Plexsie i w BenQ działa podobnie jak i nagrywarki więc
jest tylko duuża różnica w cenie.