Cytat:
Napisany przez AndrejK
Witam panowie jestem nowy na forum ale czyteam je od 2 miesiecy. Sam zastanawiam sie nad kupnem nagrywarki. I jak narazie to nie ma takiej na której w 100% można polegać.
Zastanawia mie tylko dlaczego wszyscy się podniecają tym plexem?
Jak slawek testował Benka to wszyscy mu nie wierzyli i sie naśmiewali, ze to lipa i te programy oszykują.
A pleXtor to super sprzęt z najlepszym oprogramowaniem!
A Turboni w taki sam sposób testuje nagrywarkę i tak samo sprawdza płyty i zmniejsza dopuszczalne prędkości. Ale pewnie to w porządku i tak trzeba bo to nagrywarka za 600 a nie jakieś badziewie za 200 z kawałkiem.
Panowie dlaczego nie zachowyjecie sie w taki sam sposób jak w przypadku tamtych testów?
Pewnie dlatego, że sie podniecacie tym że to sprzet za 600.
Ja nie wiem co jest dobre.
Testowałem Liteon'y, NEC 'i, Samsungi a LG kijem nawet nie dotchne, ale wszystkie mają swoje + i -.
Szkoda że Sławek podchodził do testów z takimi emocjami ale te testy były identyczne jak robi Turboni.
A dla mnie oprogramowanie w Plexsie i w BenQ działa podobnie jak i nagrywarki więc
jest tylko duuża różnica w cenie.
|
zobacz robie testy ale zostawiam je bez komentarzy ze kazdy moze sobie sam napisac i sam dojsc do wniosku czy ja kupic czy nie. nie sugeruje ze ma kupic ta nagrywarke, nie pisze kolejny plus i takie tam wiec o co ci chodzi
kto sie podnieca napewno nie ja - moze ty

plex juz mnie lekko mowiac denerwowal (nawet mialem ochote pozbyc sie go) ale wgralem ten bios w wersji beta i zobacze dalej - narazie mi przeszlo
sorry ale te programy do sprawdzania jakosci nosnika przed nagraniem niestety nie sa idealne i przeklamuja czy to plex czy benq i to jest napisane jak bys dokladnie zobaczyl to bys znalazl. slawek tez napisal jednego posta apropo tego softu ale go skasowal bo niestety soft nie jest idealny.
apropo testow nie stac mnie zabardzo zeby kupowac plyty tylko do testow i nagrywac to samo po kilka razy testowac i plyte za okno lub koszalin moze ciebie stac to masz fajnie wiec kup sobie jakis naped i zrob dokladny test jego (zamiesc na forum) i zobaczysz jakie niestety to sa koszta.
no tak nie zauwazylem ze testowales rozne juz palniki i przygladasz sie forum od 2 miesiecy, ale moze jakies testy bys zamiescil moze
nie - szkoda