Dyskusja: Plextor PX-716A\SA
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2004, 12:25   #326
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez AndrejK
Witam panowie jestem nowy na forum ale czyteam je od 2 miesiecy. Sam zastanawiam sie nad kupnem nagrywarki. I jak narazie to nie ma takiej na której w 100% można polegać.
Zastanawia mie tylko dlaczego wszyscy się podniecają tym plexem?
Jak slawek testował Benka to wszyscy mu nie wierzyli i sie naśmiewali, ze to lipa i te programy oszykują.
A pleXtor to super sprzęt z najlepszym oprogramowaniem!
A Turboni w taki sam sposób testuje nagrywarkę i tak samo sprawdza płyty i zmniejsza dopuszczalne prędkości. Ale pewnie to w porządku i tak trzeba bo to nagrywarka za 600 a nie jakieś badziewie za 200 z kawałkiem.
Panowie dlaczego nie zachowyjecie sie w taki sam sposób jak w przypadku tamtych testów?
Pewnie dlatego, że sie podniecacie tym że to sprzet za 600.
Ja nie wiem co jest dobre.
Testowałem Liteon'y, NEC 'i, Samsungi a LG kijem nawet nie dotchne, ale wszystkie mają swoje + i -.
Szkoda że Sławek podchodził do testów z takimi emocjami ale te testy były identyczne jak robi Turboni.
A dla mnie oprogramowanie w Plexsie i w BenQ działa podobnie jak i nagrywarki więc
jest tylko duuża różnica w cenie.
Kolego nikt tu sie nie podnieca moze pare osob nie doswiatczonych w wypalaniu ale powiem ci tak ze plextool byl o wiele wczesniej niz Qscan ktory raczej bazuje na nim wiele wczesniej plex sobie wyrobil renome niz benqo ale tu nie chodzi o to.
Raczej chodzi o to ze @Turboni podchodzi do testow zimnym okiem a @Slawekj troche sam napisales emocjonalnie i w jego temacie jest wiele bledow przy benqo ale to wszystko obraca w same plusy nawet rzeczy ktore sa ewidentnie bledne.
Wydaje sie ze dokladnie nie czytales tego tematu juz bylo pokazane ze plex ma wiele problemow przy biosie 1.03 wiec co proponujesz napisac konkretnego
jezeli twierdzisz ze wszystcy sie podniecaja plexem bo Turboni go ma proponuje zebys przeczytal caly temat poswiecony 812@832

Ostatnio zmieniany przez legion : 31.12.2004 o godz. 12:34
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post