Cytat:
Napisany przez mensir67pl
ale tu sie musze nie zgodzic albo nie rozumie
ja to widze TAK
Benq + plextools no tak to nie chula
a nie popieram testow plyty wypalonej na BENQ i testowanej w plextools
u wazam ze neutralne testy powiny wygladac np .
plyta palona na PLEXSTO-rze
plyta palona na BENQ
ten sam nosnik(w granicach bledu TE/TF wybral by z jakies parti 2 podobne)
i testowane na neutralnym napedzie na (Liton+kprobe)
i uwazam ze cos wtedy mozna powiedziec ale ile takich testow trzeba by wykonac to juz sam nie wiem
|
Zdaje mi sie wlasnie nie tak to powinno wygladac. Najpierw powinnismy wybrac program do testowania (moim zdaniem powinien byc to wlasnie plextools), a potem testowac. Kprobe i Nero (Kprobe szczegolnie) jest tak skompromitowane jak SLD, wiec nie widze powodu zeby majac do dyspozycji narzedzie bardziej zaawansowane jakim jest Plextools uzywac tych gorszych jakim jest nero i kprobe.
Proponuje sie teraz skupic na tej plytce (tdk czy co to bylo) ktora dala ZNACZNIE rozne wyniki w plextools i kprobe czy nero i sprawdzic jakie sa wyniki teraz, jak sie odtwarza jak wyglada test transferu itp na wsystkich napedach jakie turboni ma pod reka. Jezeli testy nie wykaza problemow z odczytem to znaczy ze racje mial Kprobe/Nero. Jezeli natomiast potwierdzi sie to ze plytka ma problemy z odczytem czy zgrywaniem na dysk to znaczy ze plextools mial racje.
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=109922 Ostatni post dyskusji. Moderator cdfreaks Jamos przyznaje ze wyniki plextools sa najbardziej zblizone do komercyjnych wynikow pomiarow. Porownan wynikow Kprobe i plextools jest malo, ale te ktore sa mowia jednoznacznie o istnieniu wynikow ktore wskazuja rozbieznosci i stoja po stronie przewagi plextools nad kprobem.