Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2004, 19:32   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
chyba dobrze, ze tak wszystko tanieje? lepsze kompy beda tansze - a oto chyba chodzi, zeby wszystko sie rozwijalo?! :-)
pozdro
Toteż ja tam pretensji nie mam

@ Sid - nie no, 256MB to nie aż taka tragedia i da się z tym żyć. Sam tak miałem przez ponad rok i nie było większego problemu. Zgadza się, że czasem jak robiłem projekt i musiałem mieć pootwieranych kilka programów, a do tego słuchałem muzyki i coś ściągałem z netu to komputer potrafił się przymulić, ale generalnie można było spokojnie tego uniknąć. A i z grami nie było źle. Właściwie pierwsza, która zmusiła mnie do kupna dodatkowej pamięci to Pain Killer. Chodził dobrze, ale kiedy przypadkiem zdarzyło mi się zginąć i musiałem wczytać sejwa to zaczynało się czekanie...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post