mam problem z sd-r5372 i InCD. za nic nie moge sformatowac plyty (ani CDRW ani DVD-RW). mam najnowsza wersje InCD ze strony Ahead. Program wywala błąd od razu po wcisnięciu "formatuj", z komunikatem "nagrywarka odpowiada nieprawidlowo na polecenie zapisu". czy ktos wie jak to rozwiązać? sprawdzałem na firmware TU31 oraz TU53. Z moja poprzednia nagrywarka (CDRW LG52x) dzialalo bez problemu.
wg specyfikacji sd-r5372 obsluguje packet writing, poza tym InCD jest dodawany do nagrywarki (ja akurat kupilem OEM

) wiec wszystko powinno dzialac. InCD nie ma problemu z zobaczeniem nagrywarki.
Co do reszty moich wrazen to sa bardzo pozytywne. Jakosc nagrywanych plytek CD jest wyzsza niz w mojej poprzedniej spawarze LG (konsola dreamcast zaczela nagle czytac bez problemu tanie niefirmowe plytki ktorych dotad zupelnie nie widziala). DVD nie mam z czym porownac, ale udalo mi sie wypalic kilka plyt z ktorymi problem mieli moi koledzy (manta dvd-r 4x - STRASZNY SYF OMIJAJCIE Z DALEKA - niektore plytki byly porysowane jeszcze w zafoliowanym pudelku pomijam tragiczna jakosc nosnika!!! a cena 2zl za sztuke!!! w cake!!!)