Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.01.2005, 16:25   #7
roger
Nowy na forum

Data rejestracji: 31.12.2004
roger w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez karel48
Prawdopodobnie dalej coś nie tak z konfiguracją systemu - te czasy stanowczo za duże , u mnie są w granicach 14 minut a na pionku miałem nawet ok 11 przy kopiowaniu obrazu (ok.4.3Gb) - oczywiście mówię o prędkości 4x. Proponuję zastosowanie sie do zaleceń kolegi detoxxxa ,ktore umieścil parę postów wyżej.Ten nowy bios nic nie wnosi - jest według mnie tak samo kiepski jak orginał(CS02) - cały czas się łudzę że to nie nagrywarka jest do d...
Po włączeniu DMA dla napędu DVD-RW, kolejne wypalanie poszło znacznie szybciej.Miałem wybór prędkości, a cały proces trwał włącznie z tworzeniem obrazu ok 30min. Ale co z tego, skoro po odpaleniu świeżutko skopiowanego DVD obraz pauzuje po 7 min. filmu i koniec. Czy ktoś wie o co chodzi? A co ciekawe, kopie robiłem na DVD+R Verbatim Pastel, która podobno jest bardzo zalecana do DVD-RW Lite-On 1653S. Proszę o jakąś wskazówkę, co z tym zrobić? W tej chwili stawiam system na nogi (bo jestem bardzo niecierpliwy), wgrywam programy i moze teraz będzie już ok. , le jesi w międzyczasie dostanę jakąś porade, to serdeczne dzięki.
roger jest offline