Witam!
Chce kupic myszke Logitech'a, ale mam dylemat...
Poznalem juz suche dane, przejrzalem testy opublikowane w Internecie, nawet czytalem kilka komentarzy uzytkownikow (wszyscy zachwalaja kazdy z tych modeli)
Znalazlem nastepujace ceny:
MX310 - 149zl
MX510 - 177zl
MX500 - 200zl
Chcialem sie dowiedziec jak sie te myszki sprawuja w praktyce - pytanie oczywiscie do uzytkownikow tych myszek.
Moje spostrzezenia:
MX310 - bardzo dobra ergonomia, bardzo dobra optyka, bardzo dobre materialy i wykonanie
MX510 - genialna ergonomia, genialna optyka, przecietny plastik i bardzo dobre wykonanie
MX500 - genialna ergonomia, bardzo dobra optyka, bardzo dobre materialy i wykonanie
Jak widac gdyby MX510 byla wykonana z materialow MX310 lub MX500 to bym sie nawet nie zastanawial...
Na obecna chwile najbardziej odpowiada mi MX310 - nie ukrywajmy podobno do gier jest najlepsza, a ze czasami umilam sobie czas to jest to dosc wazny czynnik.
ps. nie piszcie mi prosze o Razerach, A4Tech itp... chce Logitech'a i to jednego z tych trzech modeli... uwagi typu "MX700 lub MX1000 sa lepsze" do mnie nie przemawiaja - chce mysz na kablu
ps2. interesuja mnie opinie wlascicieli tych myszek, ewentualnie rozsadne argumenty na temat wyboru poszczegolnych modeli
Z gory dziekuje za odpowiedzi... aha myszke chce kupic jak najszybciej. A... i jeszcze jedno nie podawajcie adresow sklepow, ze tam jest taniej... jak dodam koszt przesylki to wyjdzie tak samo lub drozej (no chyba, ze macie sklepy z Wroclawia)