Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.01.2005, 19:22   #2715
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ezperanza to były pierwsze płytki DVD jakie kupiłem w czasach gdy sztuka kosztowała chyba 5-6 zł i dwa pierwsze szpindle po 10 OK a trzeci cały do śmieci. ciekawe kiedyś były memorexy po 25 sztuk i jedna -RW gratis a ta RW to TDK i kasowałem ją chyba ze 20 razy i dobra. ale wszystko co dobre szybko się kończy... i ludziska wykupili tak wygląda nagrana 6 września 2004 na 812s@832s VS04 z prędkościa 4x koniec straszny ale to chyba ten bios tak miał. oglądałem nie tak dawno i nic się nie tnie.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
NOSNIKI DVD-R/+R-memorex.png  

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 02.01.2005 o godz. 19:25 Powód: zaraz a obrazek :)
ed hunter jest offline