Cytat:
|
Napisany przez Bartek15
@Andrzej a masz już tego CX'a?
Mam konto w gmail'u więc max 10MB
To podziel WinRAR'em na dwie części 
|
Telefonu nie mam i nawet nie chce mi się mówić dlaczego... Chociaż nie, powiem, bo rzecz jest ciekawa. Byłem już trzy razy podpisać umowę, miałem ze sobą wszystkie dokumenty, byłem umówiony w punkcie, upewniłem się wcześniej, że mają telefon, który mnie interesuje (czyli właśnie Siemensa CX65). Za pierwszym razem z osobistych powodów nie dotarłem na miejsce, co mogę jeszcze zrozumieć. Za drugim razem, w Wigilię okazało się, że jest ogólnopolska awaria systemu komputerowego Idei i nie można podpisać umowy. Ostatni raz byłem w ten piątek. Oczywiście zadzwoniłem wcześniej, aby upewnić się, że telefon jest i na mnie czeka, że spokojnie będzie można podpisać umowę itp. Kiedy dotarłem na miejsce usłyszałem tradycyjne: "Niestety nie może pan dzisiaj podpisać umowy..." Tym razem przyczyna była prozaiczna - skończył się toner w drukarce, a żaden serwis, ani sklep komputerowy nie zgodził się na jego wymianę w tym dniu (był to bądź co bądź sylwester).... Gdyby mi to ktoś opowiadał, to bym nie uwierzył, ale jednak.. Po raz trzeci odszedłem z kwitkiem i teraz poważnie zastanawiam się, czy warto jeszcze tą umowę podpisywać. Może to jakieś ostrzeżenie od losu
ps: Sprawdziłem jeszcze raz te archiwa z grami. Pomyliło mi się trochę i objętość jest nieco inna. Jedno z dwoma grami zajmuje kilkaset kilo, drugie ze 127 grami zajmuje około 6MB, a trzecie z 50 najlepszymi grami JAVA zajmuje ponad 50. Czyli pierwsze dwa mogę Ci spokojnie podesłać.