Cytat:
|
Napisany przez Ormianin
Dla mnie jestescie dzieciaki, skoro tak piszecie... proponuje zapoznac sie z problemem jakim jest transeksualizm... w necie jest duzo stron tego typu... przede wszystkim sa rozne stopnie "rozwoju" tego zjawiska od transwetytyzmu (tylko przebieranki) przez transgerendyzm - czyli osobnik ktory nie potrafi sie okreslic, raz czuje sie kobieta raz mezczyzna po transeksualizm, czyli kobieta w ciele mezczyzny... sam transeksualizm dzieli sie na lagodny czyli osobnik zostawia sobie meskie genitalia i transeskualizm skrajny w ktorym dochodzi do amputacji meskiej czesci.
Mirian wydaje sie byc jedna z typu shemale, albo trany jakich bardzo duzo jest w latynoskich krajach, po prostu pod uroda latynoska udaje sie ukryc cechy meskie,... piszecie jak moga nie wyczuc falusa? ano nie musza, bowiem raz ze po hormonach falus nie stoi, a do tego Mirian poddaje sie bolesnemu jak przypuszczam zabiegowi zaplastrowania falusa, czyli przykleja i zawija go sobie od tylu wraz z mosznem, wychodzi efekt lona, a zgieta moszna wyglada w ubrabniu jak zenskie genitalia...
skad o tym wiem, za czasow studenckich mialem takie "znajomego" ktory czul sie kobieta i stal sie kobieta...
inna sprawa ze powstal kolejny program aby szokowac i tyle, przeciez na tym robi sie duze pieniadze
|
Dobrze powiedziane. O transeksualiźmie też wyżej wspomniałem. Ja nie chciałbym krytykować osób, które takie są, bo dla nich to już prawdopodobnie jest tragedia i raczej nie chcą takiej sytuacji. Ale to, co zrobiono w tym programie, zasługuje na wszelką krytykę. Ludzie w pogonii za pieniędzmi już w ogóle nie oglądają się na innych i nie przejmują innymi. Ktoś w końcu powinien zakreślić jakąś granicę, bo jeśli nie zostanie to zrobione, to będzie coraz gorzej...
A przy okazji - jakaż to stacja w Polsce zdecydowała się ten "show" puścić?