Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2005, 15:45   #90
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Pisałem, pisze i będe pisać !!! Nawet nauka nie toleruje takiego zachowania. ormianin skąd ty możesz wiedzięc gdzie to leży. Najszybciej to jemu leży a czasami stoi. I nie upominaj nikogo bo nie jesteś jakimś guru duchowym tylko tak samo jak każdy jesteś zwykłym człowiekiem. Ja poprostu wyrażam swoją opinię. A nie toleruje tego bo jestem przyzwyczajony do systemu kobieta - mężczyzna. Nie wyobrażam sobie pary dwóch mężczyzn prowadzącej dziecko za rączke do przedszkola. Jak te dziecko ma się rozwijać !!!

PS. ormianin, demokracja nie ma tu żądnego znaczenia.
A dlaczego nie ma...? kazdy czlowiek bez wzgledu na wyznanie, roznice plciowe czy kolor skory jest rowny... a w tym wypadku mamy przejawy wrogosci wobec transow, dzis transow a jutro np. Zydow... to jest jeden problem i dotyczy tolerancji, ja tam nie staram sie myslec jak przecietny sluchacz "ojca inzyniera"

Tak poza tym to temat dyskusji wypadl poza swoje granice bo dla mnie glownym problemem jest tutaj ten program w TVN.
Osobiscie uwazam ze jest to jawne nadużycie, prosto z piekła rodem. Nie jestem pewny czy jest tu coś do dochodzenia na gruncie prawnym. Gdyby bowiem było, to równie dobrze można dochodzić od właściciela knajpy
w której spotkało się transa, że się tam takiego transa spotkało. A od tego
krok do jawnej dyskryminacji transów w majestacie prawa. Dla mnie to co się stało nie mieści się w kategoriach prawnych lecz etyczno-
-moralnych.
Z przyczyn etycznych nie powinno się emitowac takiego programu a nie dlatego ze tam wystepuje trans i tyle!

Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 04.01.2005 o godz. 15:47
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post