Cytat:
|
Napisany przez czero
Teraz sciagam 10 sezonow Friendsow - najlepszy serial  .
Pozniej czekaja na sciagniecie Simpsonowie i serial Married with Children (swiat wg. Bundych)  .
|
Do Friendsów przez dłuższy czas namawiała mnie siostra, aż w końcu przywiozła ze sobą ze stanów z 10 kaset wideo, zacząłem oglądać i.... stwierdziłem, że bez tego kretyńskiego dubbingu z canal + to naprawdę świetny serial
Teraz na gwiazdkę dostałem na DVD sezon 4 (na kasetach były pierwsze trzy), tak więc w chwili wolnego czasu (...) będzie co oglądać
A Bundy... taaa.... mój absolutnie ulubiony serial wszechczasów

Tu akurat lektor na polsacie był doskonały, ale i tak nie mogłem sobie odmówić przyjemności posiadania tego na DVD. Mam już pierwszy i drugi sezon, plus 4 płyt z najlepszymi odcinkami i czekam na kolejne

A zapomniałem dodać, że kiedy serial leciał w TV, tak mi się podobał, że nagrywałem wszystkie odcinki. I do dzisiaj mam je na 15 kasetach 4 godzinnych nagrywanych w lp
ps: Od siostry dostałem jeszcze 24 godziny, pierwszy sezon na DVD. Tu też od dłuższego czasu siostra mnie do tego przekonywała, ale bezskutecznie. Dała mi więc na DVD, zacząłem oglądać i.... rewelacja!