Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2005, 23:43   #64
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ta, mam wszystkie sesony friendsow - zajmuja mi 5 plyt dvd, sa oczywiscie w divx/xvid (kilka w mpeg)
generalnie kazdy z innej parafi
ten film w orginale jest genialny zreszta kazdy traci w przekladzie - moje koronne przyklady filmow zj*^&^%&^ podczas tlumaczenia czy dubingowania to garfield i shrek 2 (jak ktos twierdzi ze dubing do dwojki jest dobry to niech zobaczy orginal - to dopiero mistrzostwo!)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post