Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2005, 23:49   #65
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
ta, mam wszystkie sesony friendsow - zajmuja mi 5 plyt dvd, sa oczywiscie w divx/xvid (kilka w mpeg)
generalnie kazdy z innej parafi
ten film w orginale jest genialny zreszta kazdy traci w przekladzie - moje koronne przyklady filmow zj*^&^%&^ podczas tlumaczenia czy dubingowania to garfield i shrek 2 (jak ktos twierdzi ze dubing do dwojki jest dobry to niech zobaczy orginal - to dopiero mistrzostwo!)
To kurcze, tylko mój 4 sezon zajmuje 4 płytki DVD

Co do dubbingów to zgadzam się. Shreka co prawda jeszcze nie widziałem w oryginale, ale będę musiał to nadrobić. Widziałem natomiads Garfielda, ale i brak dubbingu specjalnie mu nie pomógł (chociaż polski dubbing mógł go już dobić ). Generalnie film nie jest zły, ale potencjał postaci Garfielda jest nieporównywalnie większy.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post