Bardzo ciekawy program, niestety, tu się nie sprawdził. Dodatek ulepszający już mam, dzięki. Sprawdziłem poszczególne opcje - nie znam jeszcze znaczenia tych:
"Clear drop-down URL history" - uaktywnienie nie pomogło, do czego jest ta opcja?
"Clear all Internet Explorer and Windows personal history lists" - również nic z tego.
Przypominam, że przycisk "Wstecz" działa jak systemowe "Undo", a w nim można przecież ograniczyć ilość poziomów - i
NIE mam tu na myśli historii odwiedzanych stron www znajdującej się w c:\windows\historia\! Mysłalem nad alternatywnym rozwiązaniem, jak np. stworzenie skryptu albo makra, które włączy przeglądarkę i przez 20 minut, co 50 sekund będzie zmieniać stronę www, po upływie tego czasu zamknie przeglądarkę - wtedy należałoby wszystko zapętlić i gotowe. A może emulować naciśnięcia klawisza Backspace (odpowiednik "Wstecz")?
Najlepiej opiszę wszystko jeszcze raz: Spedia Mouse co 50 sekund ma zmieniać wyświetlaną stronę
www. Jednak odbywa się to w jednym oknie (sesji) przeglądarki, przez co pamięta ona (przeglądarka) odwiedzone strony. Po kilkunastu minutach kończą się zasoby systemowe (za dużo poziomów Undo, za mało pamięci) - komputerek się wiesza i nabijanie kasy stoi - wtedy trzeba zrestartować przeglądarkę albo wyczyścić historię odwiedzonych stron. Jedna ważna rzecz: przeglądarka musi być na pierwszym planie, aby nabijało fortunę.