Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2005, 18:03   #180
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Grzegorz_n
...
Mało kto piszę o takich sprawach jak:
- LG (powiedzmy GSA-4163) ma 2 lata gwarancji - to pewnie o czymś świadczy
- obliczony jest na 100.000 godzin pracy - inne na ok. 70.000
- udział LG w rynku (urządzenia optyczne) to ok 60% - 40% to cała reszta
- same najlepsze opinie w testach wykonywanych przez inne europejskie kraje
itp.
- pewnie o czyms swiadczy ... ale LiteOn teoretycznie tez ma 24 mies gwarancji
- no i co z tego ?? To jest parametr czysto abstrakcyjny. Nie zdarzylo mi sie kiedykolwiek spotkac kogos kto powiedzialby - tak zgadza sie - moj naped przetrwal tyle ile deklaruja w MTBF. Powiem wiecej - jezeli jakas marka "chwali" sie tym parametrem to wiadomo ze nie ma nic dobrego do zaoferowania.
- rotfl !! Te dane sa wrecz przezabawne LG utracilo dominacje juz baaardzo daaawno temu.

Cytat:
Napisany przez Grzegorz_n
Ci którzy używają LG twierdzą, że czyta wszystko co mu się "zapoda" - moze dłużej pomyśli ale przeczyta.

Do tego wszystkiego dołączę do poczytania jeszcze TEN POST

Przepraszam - miałem zamiar rozpisać się trochę na ten temat
ale niespodziewanie zadzwonił telefon i jestem zmuszony wyjechać.
Więc może ktoś ma ochotę wypowiedzieć się na temat LG

Pozdrawiam
Grzegorz
"LG czyta wszystko co mu sie zapoda" - CD-ROM 52x czyta tak ze potem jest nie do uzytku. Slyszales moze o pekajacych plytach w CD-ROMach 52x LG ??

Druga pamietna wpadka z LG i Mandrake

Wracajac do tematu. Nagrywarki LG od 12x to niezle sprzety (ale nie z powodow podanych powyzej, tylko dlatego ze dobrze pala ), ale trzeba pamietac o tym ze konkurencja jest duza i w tej samej cenie mozemy dostac produkt po prostu lepszy.

LG swoich zwolennikow ma, fakt jest ich malo, ale nie jest to naped zapomniany, tylko powiedzmy nie jest jakos specjalnie atrakcyjny.
pawelblu jest offline