Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2005, 21:02   #1
Salem
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.10.2004
Salem zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
"Warrnig" nie do usunięcia

Witam
Mam oto taki dziwny problem, otóż robie sobie kopie zapasowe swoich filmów DVD. Jak do tej pory obrabiałem je bez większych problemów. Od jakiegoś czasu do takiej obróbki używam DVDReMake-a, całkiem dobry program do usuwania niechcianych rzeczy. Aż tu nagle pojawia mi się "dziwny warrnig", którego nie mogę usunąć, w każdym bądź razie DVDReMaka go nie widzi. Początkowo myślałem, że może ja go przeoczyłem , ale niestety nie.
Spróbowałem, wyciągnąć sam film+napisy w DVD Shrinku i zrobić re-authoring. Niestey po uruchomieniu filmu w playerze, "warrning" jest nadal. Kurde jak to możliwe.... Uruchomiłem VoBratora, przeszukałem wszystkie Vob ID i nic nigdzie nie ma, więc dlaczego po uruchomieniu w playerze "warrning" jest?
Tak łatwo się nie poddaje. Zrobiłem Re-authoring jeszcze raz, tym razem bez żadnych napisów i okazało się, że "warrnig" zniknął. Zrobiłem jeszcze raz, ale już z napisami tyle, że z francuskimi, "warrning" zniknął. Myślę co jest grane...
Doszedłem do wniosku, że ten "warrnig" jest jakoś powiązany z polskimi napisami, tylko jak się go pozbyć, oto jest pytanie?
Zastanawiam się, że możeby jakoś przyciąć początek filmu, ale przyznam się, nie musiałem tego robić wcześnie i nie bardzo wiem jak. Z drugiej strony, jeżeli te napisy są jakoś powiązane z tym "warrningiem" to czy nie będzie póżniej złej synchronizacji.

Jeżeli macie jakieś sugestie to będę wdzięczny

Salem

PS. Załączam te cholerne warrningi, może ktoś się znimi już spotkał :
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-warrning-1.jpg   -warrning-2.jpg  
Salem jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online