Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2005, 22:55   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
poszukaj wewtyczkach, moze cos znajdziesz... a jak nie da rady to tylko konta zostaja ...

sorki ze sie poddepne ale moze tu ktos da rade udzielic odpowiedzi Jak wyslac maila z innego konta niz glowne w thunderbirdzie? bo jako glowne mam o2 a inne mam np z onetu i z onetu nie moge wyslac maila... konfigurowalem serwer poczty wychodzacej dodatkoy i nic nie dalo... co zrobic ktos wie?
pozdro

wiem tyle, że po pierwszym zachwycie Thunderbird coraz mniej mnie cieszy a szczególnie po tym jak majstrowałem w ustawieniu serwerów i teraz nic nie mogę wysłać :\ . widocznie ten program jest zbyt mądry jak dla mnie 8 ) (dobrze, że outlooka express nie zwaliłem jeszcze )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post