Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2005, 07:30   #2738
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
PANOWIE I PANIE A JA MAM PYTANIE (ALE RYM )

ostsnio palilem na platinumach +R 8x i w (nie mam wykresow) okolicach 40-60% mam dziwna gorke bledow siegajaca okolo 140 ("ladnie" wzrasta i "ladnie" opada - taki rozklad n-studenta, czy jakos tak). Tak odbywa sie przy paleniu 8x, przy 6x razy jest juz nazwijmy OK, max blad okolo 50 (rozklad na "calej dlugosci" plytki), przy 4x niepalilem i nie testowalem.

Dlaczego tak jest

dla niedowidzacych napisze ze mam 451@832