Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.01.2005, 20:24   #13
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
@esem, nie zgodze sie z Toba - manta to syf, wyglad - lampka nocna, tacka jakas przezroczysta - z jakis resztek ja chyba robili... do tego - 50% mant klienci zwracali ja spowrotem do sklepow... co do softu - rzeczywiscie, wyszedl ostatnio - z bledami i musieli/a poprawiac - a wsparcie wcale nie wyglada tak pieknie... co do wiwy - nie jest to kopia manty, po prostu obudowy manta i proabit kupowal u tego samego chinczyka - i tyle - bo zapewne tanio... jak dla mnie z tego co czytalem, przezylem i wiem, to bellwood jest bardzo atrakcyjny, co prawda soft nie wychodzi zbyt czesto, ale nie ma juz co w nim poprawiac, bo chipset na nic wiecej nie pozwala... jedynie mogliby poprawic DROBNE bledy, typu kilkumilimetrowe pasy po bokach [choc niezawsze wystepujace...], czy tez brak plynnego zoomu... - a sprawy nieodtwarzania qpel/gmc to juz wina ESS... tyle, jak dla mnie xbox wciaz bezkonkurencyjny
pozdro
Smartek jest offline