Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2005, 00:05   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez hubio
Udało mi się kupić na wyprzedaży tego Samsunga za 199zł, wcześniej nie czytałem nic o nim. Mam już nagrywarkę DVD Liteon ale x4, która mie działa niezawodnie i teraz pytanie: czy zostawić sobie tego Samsunga jako doatkową na x16 i x8 oraz dual czy sprzedać ? W teście Chipa ten Samsung mimo wszystko wygrał w "wydajności" Jest 2letnia gwarancja - czy one są rzeczywiście takie słabe ? Tym bardziej, że Samsung połączył się z Toshibą, która ma świetne napędy optyczne. Co radzicie - sprzedać czy zostawić ? Ważne dla mnie aby można było w nim ustawić book type jak w Liteonie na DVD-ROM - czy tak można i w tym Samsungu, no i oczywiście jak nagrywa tzn czy za 2-mce płytki nie stracą danych. Zamierzam wyłącznie nagrywać na Verbatimach, sporadycznie na Esperanzach. Pytanie kieruję przede wszystkim do użytkowników tych Samsungów, którzy ją mają jak najdłużej.
Ostatnio zauważa się dziwny wysyp Samsungów

Ale za sprawą tematów: "Mam problem ..."

Więc trudno cokolwiek jest powiedzieć ...

Ja osobiście wolę dodać te parę złotych i wziąć jednak Litka
VIZZARD jest offline