odkopuje stary topic, bo zakupy dokonane
wlasnie w fazie testow i pierwsze obserwacje

TV Panasonic 32" panorama 100Hz - wygral z Soniaczem posiadaniem filtra grzebieniowego (w Soniaczu za ten bajer trzeba doplacic 600 pln) co WIDOCZNIE poprawia jakosc obazu - mialem okazje poogladac stojace obok siebie pm11p (ktory mam) z Sony cs70 (nad ktorym myslem) i ZDECYDOWANIE wygral Panasonic (Sony dopiero w modelu 75 dorownal, ale cena wlanie o 600 pln wyzsza (nie mowie o katalogowych a o nowkach ze skelepow internetowych
w sumie kupilem panasonika za 3100 z groszami z przesylka do domu
kino domowe - padlo na Koda DRA 660 + SW700 + kolumny 860
calosc 2000
dodatkowo za kable zaplacilem 110pln (podlaczenie kompa do sprzetu i tv z dvd), kable do woofera gratis, kable do glosnikow przednich i centrum wziolem ze starego sprzetu (wartosc okolo 100pln) do tylnych dolaczone druty (znaczy linki, ale maly przekruj)
stoliczek kupilem od grundika (od panasonica nie szlo dostac! no i dobrze bo drozszy i brzydszy

) za 199
wnioski - da sie zozyc naprawde dobry zestaw kina w cenie zabawek
wady - dekodowanie mp3 moglo by byc lepsze no i czas wymienic karte grafy w kompie, bo wyjscie tv ma srednie
no i 3 kilo kabli :\ szczescie ze przy remoncie chaty powyslalem i kanaly na kable mam pod podloga, ale i tak za kompem i za tv mam dwa wielkie klebowiska