Ma tą nagrywarke miesiąc i DVD-R moze i był problem ale tylko Esperek a reszta jest wypas. Nie mam jej nic do zazucenia. Mam bios 1653S.CS09.patched-cf.exe z
http://codeguys.rpc1.org/patchers.html i dzieki temu co mi go na tym forum polecił bo warto. W rzeszowie
www.apollo.pl nagrywarka kosztuje 250zł a płytka DVD-R Verbatim 1,8zl (ul.Akademicka 1 w sklepiku na dole). Wiec za 1GB ~40gr to sie chyba opłaca. Moze są i lepsze ale za te pieniadze to mi spoko - starcza TA. Testy testami, czas pokaze czy za rok czy dwa bedzie czytała te płytki co nagrała. A co o producentach płytek to moge powiedzec na przykladzie CD-R. Jakies 4 lata temu nagrałem 55 płyt MP3. Teraz (grzech by było nie nagrac) nagrywałem wszystko na DVD i tylko TDK(x8x16x24),Verbatim(Białe) i DYSANx8(x16,x24) odczytałem poprawnie. Inne jakies tam Platinum ,DATA i Verbatim(srebne) itp. to sie chciały jak i nie chciały odczytywać. Ale każdy niech sam wybierze i oceni.
Nagrywacie jedna plyte, testujecie w jakims tam programie i myslicie ze wszystkie takie same, a to mi sie wydaje ze jest takie cos jak "prwao serii". Jedna seria OK druga KUPA.
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie i zycze zadowolenia z DVD bo to jednak troche lepsze niz CD.