Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2005, 09:26   #3
tengu
Hitokiri Battousai

Data rejestracji: 14.09.2004
tengu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Vizzard: Ja myslę że większość Szajsungów bierze się ze zmontowanych zestawów z supermarketów (MM, AVANS, czy jakieś inne TESCO). Mamią ludzi nagrywarkami DVD i wsadzają w nie to co normalnie by nie schodziło, albo w wyżej wymienionych instytucjach wciskają "ciemnogrodowi" co im aktualnie zalega w magazynach i się kurzy. Nie mówiąc juz o sponsorowanych testach lub takich które sprawdzają tylko prędkość zapisu/odczytu. Np. Jak by nie patrzeć to w ostatnim teście PC World Computer wszystko jest nastawione na te setne i tysięczne sekundy. Wygrało BENQ (chociaż z tego co pise sławekj to chyba nie jest jednak taki zły wybór /czy najlepszy indywidualna sprawa/ druga toshiba (dzięki zapisowi DL x5 ) i póżniej cała reszta - to dopiero wyglądało na sponsoring .

@Hubio: ja bym jednak dał jeszcze szansę temu Samsungowi. Oczywiście nie bawiąc się w jakieś półśrodki z nośnikami typu HAWK/ESPERANZA/może nie są takie złe ale mam uraz po CD/VOBIS/BLUPOP itp. Tylko zainwestował bym w VERBY/TDK/PLATINIUM (W każdym razie +R, na - Jeszcze nie paliłem więc nie wiem z jakiej są tłoczni). Co do bitsettingu to nie słyszałem żeby ktoś ze znanych mi osób używał, ale to nie oznacza że go nie ma.

vectra-unlimited

ASUS ASPIRE 9301AWSMi POWERED BY AMD
tengu jest offline