Cytat:
Napisany przez jarqu
cześć Berion
Chce zrobić dvd-ripa...i dlaczego mówisz że nie zrobie tego ripa czy to skomplikowane czy nie da rady  [...]
|
Cześć...
Właśnie chodzi o to, że nie zrobisz! Brakuje Ci wiedzy (mnie również). Nie wystarczy sobie w Alcoholu podzielić na 700MB (i tak nie chce mi się wierzyć, że program zgodził się nagrać to na płytę 700MB - to w końcu nadal jest obraz DVD, nawet jak jest podzielony :/). Myślisz, że to takie proste? RIP'owanie gier na PS2 polega na ""wypakowaniu"" plików z płyty. Kompresji FMV, ścieżek audio, obcieciu niektórych elementów z gry (np. lokacje, czy textury) itp. Potem trzeba usunąć informacje z pliku (SLES, SCES itp), o nośniku na którym była nagrana gra, wielkości plików i wiele, wiele innych dupereli... ... I co dasz radę? ^_^
Z kopią/nagraniem RIP'a nie powinno być problemu, ale ze zrobieniem jak najbardziej.
Cytat:
Napisany przez jarqu
[...] Ale narazie musze kupić od kogoś gry piraty bo nie ma w co grać...może Ty byś mógł nagrać mi gre,gry i wysłać za pobraniem....ratuj człowieku...
Nara...dzięki za wszystko.. 
|

Teraz dowaliłeś do pieca... Wiesz jaką grzywne można za to dostać (+ ewenualnie odsiadka do 3 lat)? Pozatym ja nie wspieram piractwa, jeno informuję w jaki sposób można wykonać LEGALNĄ kopię z oryginalnego produktu, który mam nadzieje posiadasz
Innymi słowy: nic z tego... ...