Cytat:
Napisany przez karel48
Każdy jak widać chwali swoje, ja jestem posiadaczem Manty już dłuższy czas i uważam że nie mogę narzekać, a względy estetyczne (niebieskie oświetlenie) to przecież osobista sprawa - jednemu się podoba drugiemu nie.
Nie wiem też skąd masz te informacje odnośnie tylu zwrotów - popytaj może lepiej sprzedawców hipermarketów - mają zgoła odmienne opinie biorąc pod uwagę ilość sprzedanych egzemplarzy (to ponoć rekordy). 
|
Naprawdę śmieszne - jako sprzedawca w jednej z sieci która rozprowadza ten "niebieski syf" co mam powiedzieć klientowi może prawdę że kupuje syf i lepiej żeby poszedł sobie gdzie indziej i kupił coś lepszego. Na drugi dzień pewnie bym dostał wypowiedzenie jakby mój kierownik został poinformowany o takiej wypowiedzi jakiej użyłem. Natomiast tutaj teoretycznie nieznany mogę powiedzieć prawdę. Na początku to pakowaliśmy z powrotem ponad 80% tego szajsu, teraz jest lepiej bo wraca około 40% no i trzeba powiedzieć że jak lkient zwróci w ciągu 3 dni a nie widać użytkowania to sprzęt wraca z powrotem na tzw. półkę tak się sprzedaje w hipermarketach jak nie zatrzyma tego jeden to weżmie drugi może nie zdąrzy sprawdzić w ciągu 3 dni a potem to zostaje gwarancja.
Tak więc przez moje ręce przeszło kilkaset sztuk tego czegoś i na pewno bym sobie tego nie kupił. Mimo tak zachwalanego suportu, który niestety nie poprawi spiep... konstrukcji tego odtwarzacza, wolałbym kupić inny odtwarzacz mimo ryzyka braku nowego softu, oby ten orginalny był zrobiony dobrze