esem - Wiwa jest związana z "napisy.org" i Proabitem ( tak wynika z tamtego forum) - więc z suportem nie powinno byc źle... .
Masz rację :cena, cena...dlatego czasami droższe jest tańsze...( jak podsumujesz ) , a ile stresu unikniesz...
( tak i ja pisalem , albo najtaniej ...albo...
Ormianin - stacjonarki potrafią zawieść np. w 8mej minucie( czy 55min...) bo spotka błąd w kodowaniu i np. juz nie jest w stanie sobie poprawić ( częste rozjazdy w niektórych modelach np. dźwięku z obrazem ) - zmierzam do tego ,ze do konca nie jesteś pewien czy film obejrzysz do końca ( marnowanie płytek itp) .
Na Xboxie mam tzw. share plików i mogę film oglądac bezpośrednio z PC ( nawet ,czasami w trakcie śćiągania np. trailera...) .
Tak sprawdzam ( w ok 1min ) od A do Z z napisami ( czy ok ).
Xbox ma lan w sobie i jest tak wykorzystany,że niewyobrażam sobie już sprzętu bez sieci, pod OTV.
Oprócz oglądania filmów i grania( także po sieci) , mam tysiące stacji radiowych z konkretnymi gatunkami muzyki , czy sprawdze sobię pocztę na OTV , albo tutejsze forum obejrzę na przeglądarca Xboxa....itp. itd. .
Co do Cyberhoma i nie tylko - jest parę for stacjonarek ( napisy.org, divx.pl , divxhowto.pl...). Przywędrowałem stamtąd