Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2005, 19:18   #9
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dryzga
Wypaliłem kilka płyt z filmami programem dvd srink,na komputerze działają noemalnie a na odtawrzaczu dvd film sie strasznie zacina wiesz i tym podobne czy to wina złego wypalenia czy jakosci płyt wypalałem na hawka dvd -r x4
Napisz jaka nagrywarka ? jaki masz bios do tej nagrywary ?- trochę więcej danych .

''1) Filmy nagrywam na DVD-R z prędkością 2-2.4. Nagrywam wyłącznie na firmowych nośnikach np. TDK. Jak nagrywałem na Hawk lub innych Mantach, to filmy i tak się przycinały mimo nagrywania ich z prędkością 2-2.4. Na TDK tego problemu nie mam.
2) Przestałem nagrywać w trybie DVD+R. Filmy też się przycinały bez względu na prędkość zapisu.''

W czasach gdy nagrywarki wypalają z prędkością x16 palenie x2 to lekka przesada. Nie zawsze nagrywanie z mniejszymi prędkościami przynosi lepsze rezultaty /sprawdzone/ . Dobry nośnik to podstawa.

Ostatnio zmieniany przez adax : 09.01.2005 o godz. 19:22
adax jest offline   Odpowiedz cytując ten post