Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2005, 16:36   #20
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez kemro
Witam !

Od kilkunastu dni borykam sie z problemem kupna nagrywarki, przeszukalem juz wiele for, przeczytalem wiele recenzji i wciaz mam lipe..

Po tych zmaganiach mam krag zawezony do 3 nagrywarek :

1. Nec 3520A
2. LiteOn 1653S
3. LG GSA-4163B

Najbardziej ogolne wnioski z nich to :
nec - problemy z odczytem
liteon - problemy z lipniejszymi plytkami
lg - ze kiedys wszystkim wszystko sie psulo co lg.. ze nagrywarki niszczyly plyty itp., co do terazniejszych produktow nikt sie nie wypowiedzial.. wiekszosc myslac stereotypowo mowil, ze to syf..

Moze wy mi doradzicie ? Prosze tlyko, nie wprowadzajcie juz nic nowego bo mam juz taki potezny metlik, ze nie wiem co sie wokol mnie dzieje..

Ktora z tych 3 wybrac i dlaczego ?
Jeżeli wierzyć cdrinfo.com

To problem korekcji w przypadku Neca skończył się z nadejściem modelu 3520A właśnie

TU jest krótkie short-review

A wnioski zawarte w konkluzji między innymi takie:

Cytat:
NEC has already built a good and trusted reputation with DVD burners through their former models, and even if some of them were not good readers, they were very good burners. The ND-3520A has very good DVD error correction capabilities and has proven to be a fast reader

A tak poza tym

To w pełni popieram pyksona

Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 10.01.2005 o godz. 16:42
VIZZARD jest offline