Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2002, 23:33   #9
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wyciag to co wyprawiała u nas w sieci kata dlink 32tx
- Podłączamy nowego gostka do naszej sieci ( z przyczyn technicznych na 10mb ) a ty za pieruna nic ani otoczenia sieciowego amba ( połączenie jest diody nawet mrygaja - przylatuje qumpel z laptkiem wsio ok podłączamy spowrotem gostka nic nagle ktos wpadł na pomysł i przepielismy go na 100mb - i ciekawostka karta ruszyła no to my ja na 10 i znowu kibel no to my zmieniamy auto na stałe na 10 i znowu ciemnota. Kiedy juz wszystkich szlag o mało nie trafił karta z radoscia zagadała na 10 a teraz to nawet i na 100 działa .
- Jak juz wspomniałem kopiowanie trwa koszmarnie dłuuuugo ( na dysietce jest akcellerator (podobno) ale po zainstalowaniu u jednego zadziałał a u drugiego wywaliło system.
- najzabawniej było jak system stwierdził ze to niejest karta sieciowa a muzyczna
- no i oczywiscie nagminne jest to ze niechce przyjac swoich sterowników twierdzac ze sa nie doniej.

takich zabaw mielismy wiele na sieci i ludzie tłumnie pozbywali sie jej ( czasami oszczedność nie poppłaca.

oczywiscie ktos moze stwierdzic ze u niego działa ta karta wspaniale ( i takiego kolesia mamy w sieci który juz chyba z rok ja ma i sobie ja chwali) ale ja bym ja raczej odradził.

polecam dlink dfe 530tx i dfe 550tx te mam przetestoweane jako fajnie działajace no i oczywiscie 3com ( wszystki switchy w sieci mamy tej firmy i spobie chwalimy. )
Sniper jest offline   Odpowiedz cytując ten post