Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2005, 23:03   #53
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez hojlo1
Ps - czysty subiektywizm , po zabawach: Kissami /Mantami/Liteonami/Eltami.......i na dzisiaj , bo jutro moze nowy DVD/Divx , co Xboxa pokona...
Zaprawde jest duzo w tym racji co napisales... jednak sprawa jest innego typu, bo ja szukam naprawde czegos taniego, a glowna funkcjonalnosc takiego urzadzenia dla mnie to jedynie dla okazjonalnej wideoprezentacji jakiegos divixa, mysle ze bedzie to urzadzenie glownie do odsluchu mp3 i wma, ktorych mam bogata kolekcje

xbox jest kuszaca propozycja, ale jednak jest dosc drogi po wprowadzeniu udoskonalen, czyli wiekszy HDD i inne... w swej podstawowej wersji jest raczej ubogi, mimo nizszej ceny...
ja mysle ze zamiast inwestowac w xboxa, nie lepiej zbudowac sobie taki maly komputer typu VIA EPIA, albo na jego wzor? Zawsze mozna go upgrade'dowac wobec rozwijajacej sie technologii kodowania (Divix 6 i wyzsze niebawem), a klawiatura bezprzewodowa i myszka mozna miec to samo a moze wiecej... to tylko taka moja idea...

ktos mi tutaj sugerowal abym namyslil sie nad jakims bezprzewodowym zestawem rozsylajacym dane z komputera do OTV, taki FreeAir kabel... moze i to tez jest jakies rozwiazanie?