Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2005, 23:08   #4656
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez AndKoc
Vizzard można by pomyśleć, że jesteś bardziej skory do wyśmiewania niż do pomocy no ale cóż śmieszków też potrzeba na tym smutnym świecie.
1. Poza tym gdzie napisałem, że mam 832 poczytaj dobrze JEST TAN NAPISANE 812.
2. Wiem dobrze,że USOQ nie obsługuje Boot type, ale USOJ owszem, a jak już napisałem nie da rady zmieniś tradycyjnymi sposobami (upgrade)zmienić na poprzednią wersję.
3. Sprawdź jeszcze raz link z programem do boot type,a zwłaszcza o wersji 1.3.3 i poczytaj które modele obsługuje
4. Według podanego opisu postępowałem i nie zadziałało i stąd wiem, że mi nie obsługuje
5.Overburning mam włączony i dla CD (82min) i DVD 4500MB wszystko w NERO 6.6.0.3
Bartek15 wysłałem Ci ten mój bios i dziękuję,że choć ty traktujesz początkujących poważnie.
Pozdrawiam

Cytat:
Napisany przez AndKoc
Patrzcie ludziska VIZZARD niechcący mi pomógł ^_^
Mój błąd i moja wina miałem program Boot type 1.0.6, a nie 1.3.3.
Sprawdziłem na 1.3.3. i zadziałało

Dzięki wszystkim którzy chcieli i którzy nie chciel mi pomóc.

Zasugerowałem się tym, że w 411 którą miałem wcześniej Zapis według księgi Boot Type DVD-ROM miałem w opcjach nero, a przy 812 tej opcji nie ma.

Jeszcze raz dzięki i przepraszam, że zawracałem gitarę szanownym kolegom.

1. Przejrzałeś(łaś) mnie na wylot Głównie się naśmiewam, przy czym niechcący pomagam ^_^

2. Używasz raz rodzaju męskiego, a raz żeńskiego w wypowiedziach, więc o co chodzi? Bo ja nie wiem dalej ...

3. Moje przeoczenie, że napisałem 832 miast 812 - czeski błąd - tak jestem przyzwyczajony do swego Litka

Natomiast reszta się zgadza. Tzn.:

- pisałem o biosie US0Q - a on jest do Litka 812

- nie muszę sprawdzać linka do BookType 1.3.3 - bo obsługuje on 812-stkę

- nieprawdą jest, że US0Q nie ma obsługi bitsettingu - bo sam wielokrotnie korzystałem gdy 812 miałem - wniosek - trzeba dobrze robić

4. Overburning DVD do 4500MB ^_^ Chciałbym zobaczyć płytę przepaloną choćby o 50MB i działającą na tej 812-stce. Polecam użycie szukajki w kombinacji z wyrażeniem OVERBURNING DVD

5. Wypijmy za happy end i za kolejny przypadkowy sukces ekipy forum.cdrinfo.pl

VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post