Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2005, 02:03   #1
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zabezpieczenie DVD_VIDEO - nowy pomysł!!

witam

SORKI ZE ZNOW PORUSZAM TEN TEMAT
wiem wiem każdy już pisał że mając płyte DVD_VIDEO to chociażby nie wiadomo jak była zabezpieczona to i tak da sie ją przegrać np.DVDDescryptorem lub DVD Shrink

ale padło tez pare pomysłów że jeżeli nie zakończymy sesji (restart podczas LEND OUT) to taka DVD nie będzie widziana przez kompa - i na tym chciałbym się skoncentrować...a dokładie jak nagrać płyte aby była uszkodzona(dla komputera)

czy umie ktoś z was ustwaić (ingerować w pliki) np. w Nero,CloneDVD itp. aby w domyśle uszkadzał płyte po nagraniu ,albo jak stworzyć obraz płyty który byłby uszkodzony a jednocześnie szło by go nagrać na płyte DVD??
czy taka sztuczka jest możliwa??

w sumie chodzi o zabezpieczenie dla LAMY któremu podczas kopiowania wyskoczy ERROR i da sobie spokuj

aha pisałem do autora SafeLocka - na jego stronie można doczytać się że wprowadził wpsarce dla zabezpieczenia dvd - jestem ciekawy czy dałby rade w jakiś sposób zabezpieczyć taką płytke DVD_VIDEO (jak wspominałem chodzi o proste zabezpieczenie które skutecznie zwiedzie przyszłego pirata )
Jeśli SafeLock robi coś takiego to oczywiście kupuje go od ręki i zaczynam robić testy- a wiec czekam na odpowiedź od autora

pozdrawiam

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online