Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2005, 20:04   #12
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jak nie masz lepszych pomyslow to sprobuj nie mowie ze pomoze, bo sam nie mialem problemow z wyjsciem tv - wszystko mi dziala (czasem po kilku probach - jak z kolorami o czym pisalem), wiec kombinuj - troche czasu przekopanie wszystkich tych opcji ci zajmie, moze sam przy okazji trafisz na cos jeszcze
generalnie ja uwazam ze kodeki/program moga byc problemem, moze resaiz w dol pomoze?
z powodu problemow z rozdzialka uzywam powerdvd - jakos bardziej mnie przekonuje
resaiz mozesz ustawic w opcja ffdshom np.
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post