Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2005, 00:02   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sztanc
Czesc, jestem dyrektorem szkoly (nawet Zespolu Szkol), wiec jesli mozesz i chcesz to poslij ankiete na priva. Jutro ci ja odesle Sztanc
Będę zobowiązany

ps: Bardziej niż na samym wypełnieniu ankiety zależy mi na wszelkich uwagach na jej temat. Przygotowuję ją z przedmiotu: "Projektowanie kwestionariuszy marketingowych" i analiza wyników nie jest specjalnie istotna (to będę musiał zrobić na innym przedmiocie - zachowania konsumenckie...).

Część pytań w ankiecie może się wydawać dziwnych, ale jest to spowodowane tym, że wymogiem było zastosowanie w niej każdego typu pytania, jakie można wyróźnić (np. rangowanie listy, techniki projekcyjne, skala Likerta itp.). Ale też o to chodzi, żeby ktoś przy wypełnianiu zwrócił uwagę na to, że to nie ma przecież sensu.
To jest wersja wstępna, z której trzeba wyciągnąć i odpowiednio opisać wnioski.

ps: Jeśli to nie problem, ankietę wolałbym przesłać na maila ( mój to: andrzejj9 ...@... poczta.onet.pl ) - archiwum zajmuje około 900KB. Gdybym wkleił sam tekst prawdopodobnie szlag trafiłby wszelkie formatowanie i całość mogłaby być nieczytelna..

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 16.01.2005 o godz. 00:05
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post