Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2005, 12:55   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Masz najzwyklejszego robala w systemie. Możesz rzucić okiem tutaj, żeby się przekonać:
http://www.liutilities.com/products/...ibrary/svhost/
Normalne jest, że program antywirusowy nie wykrywa tego. Przeskanuj dysk AD-AWARE lub podobnym narzędziem, ale którego podstawowym celem jest wyszukiwanie robali, trojanów... Dodatkowo możesz przeskanować dysk mks-online.
Przejrzałem to i rzeczywiście - mogłoby to nawet być to, gdyby nie fakt, że przez maila nie mogłem się "zarazić". Nigdy nie otwieram nie zamawianych załączników, a wszelkie nieznane mi maile kasuję od razu. Dodatkowo program pocztowy ma zablokowane wyświetlanie jakichkolwiek treści poza zwykłym tekstem, chyba, że mu na to pozwolę. Nie widzę możliwości złapania wirusa tą drogą...

Ale, zakładając, że to rzeczywiście to. Czym się tego w takim razie pozbyć, bez kupowania programu za 50$?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post