Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2005, 21:31   #63
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez hojlo1
Lan nie jest wymagany( by odtwarzać wszystko), ale uważam ,że to obowiązek
Masz racje, ale w moim przypadku LAN bylby dosc klopotliwy w instalacji, bowiem PC znajduje sie w zupelnie innym miejscu a ewentulany XboX bylby pietro nizej w salonie, ciagniecie kabla do konsoli MS bedzie juz pewnym problemem, chyba ze jesli to mozliwe LAN bezprzewodowy

Cytat:
Napisany przez hojlo1
Ps - audio słucham na sprżecie audio ( typowym stereo) , a mp3 i wma z podpiętego pod niego sprzetu - wrażenia odsluchowe inne , ale jak zainwestujesz w porżadny amplituner i zestaw kolumn , to ...czemu nie ( jednak w Xboxie - wiatraczek szumi, wiec do np. klasycznej muzyki się nie nadaje).
Wiatraczek można zwalniać programowo nawet do 10% obrotów (inni zmieniają na cichszy) - mnie nie przeszkadza, ale...
wlasnie o sluchanie muzyki oprocz ogladnia filmow mi chodzi... sprzet audio mam wysokiej klasy HIFI amplituner+kolumny... czuje ze szumiacy wiatrak XboXa bylby pewna przeszkoda, czyz nie mozna zalozyc jakiegos radiatora jedynie?

Zastanawiam sie tez nad jednym... czy kupowanie XboXa ma sens? skoro mam w domu 2 komputery, kupujac tansza (uzywana) karte graficzna z wyjsciem na TV, mialbym to samo co oferuje mi XboX a nawet wiecej... poniewaz soft na PC jest jednak lepsza alternatywa niz XBMC

Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 17.01.2005 o godz. 08:17
Ormianin jest offline