Cytat:
|
Napisany przez andrzejj9
Mam kolejne informacje do mojego problemu...
Otóż to, co opisywałem wyżej pojawia się, kiedy zawiesi mi się Word.. A to niestety zdarza się cholernie często. Robię coś i daję zapis to pojawia się kursor pracy w tle i... już tak zostaje. Nic się nie da zrobić i pozostaje tylko zamknięcie na siłę.. Przed chwilą tak zrobiłem i właśnie mam zużycie procesora równe 100 procent i praktycznie nic nie mogę zrobić... Pozostaje mi tylko pozamykać wszystkie programy, nad którymi pracuję, zrestartować komputer i.. znowu stracić z pięć minut czasu i wypaść z rytmu pracy, ehhh....
|
Mialem kiedys taki problem o ktorym piszesz... na dwoch roznych systemach, na windowsie 2000 i XP
W pierwszym przypadku byl to robal, bardzo latwo lapie sie takie swinstwo przegladajac net przez przegladarke www, jakis ad-aware powinien pomoc od razu, czasem zwykly mks skaner online wykrywa to swinstwo i kasuje... czasem jednak (jak mialem na XP) robal zostal usuniety ale usluga byla juz uszkodzona i przepelniala bufor, co obiawialo sie 100% obciazeniem CPU, nie udalo mi sie tego naprawic i musialem przeinstalowac system