mialem na plytce kilka programow, nagranych w kilku multisesjach (moze 2-3) i dzis chcac nagrac zdjecia na nowa czyste plytke, właczyłem nero przeciagnełem zdjecia i odruchowo nacisnełem "Write" z dziwieniem zobaczyłem jak fotki zaczeły sie zgrywac, a czysta plytka nadal jest na biorku

,docekoałem do konca nagrania zastanawiajac sie na co sie to nagrywa i po dokonceniu ku mojemu żalowi zorientowałem sie ze nagrało sie na plytke z ktorej przed chwila instalowałem nero i zapomniałem jej wyjac

, niestety ów program nie dopisał mi kolenej sesji tylko nie wiem jak to sie stało "nadpisał" (chyba było ustawione: "start new nultisession") i nei wiem co sie stało ale te dane ktore były wczesniej zostały "skasowane", dodam ze to jest zwykla plyta CD-R, jak włacze nero i dam na kontynułacje sesji, sa one dostepne i wczytuje ta dane ktore były wczesniej ale w explorerze ich nie widac

tylko zdjecia :\ , prosba do was, jak ktos cos wie czy mozna to w jakis sposób naprwic zeby odzykac to co było tam nagrn wczesniej?