Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.01.2005, 23:08   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Mialem kiedys taki problem o ktorym piszesz... na dwoch roznych systemach, na windowsie 2000 i XP
W pierwszym przypadku byl to robal, bardzo latwo lapie sie takie swinstwo przegladajac net przez przegladarke www, jakis ad-aware powinien pomoc od razu, czasem zwykly mks skaner online wykrywa to swinstwo i kasuje... czasem jednak (jak mialem na XP) robal zostal usuniety ale usluga byla juz uszkodzona i przepelniala bufor, co obiawialo sie 100% obciazeniem CPU, nie udalo mi sie tego naprawic i musialem przeinstalowac system
Mam Avasta, więc też powinien sobie poradzić, ale przeskanuję system jeszcze czymś innym. Może rzeczywiście to jakiś robal. Co prawda nie używam Explorera, więc jego dziury nie są dla mnie groźne, ale jakaś szansa na infekcję jest zawsze..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post