Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2005, 16:56   #14
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@Ormanin - nieprawda 8 ) ja tam z dosem mam niewiele wspolnego, a uzywam i nie wyobrazam sobi bez niego windowsa (przeciagnij/upusc) - bleeee albo kopiuj, wklej... bleeeee ile roboty i klikania

pozatym niech mi ktos pokaze ze mozna szybciej np. kopiowac pliki pod eksploratorem to wykasuje TC..... klawiszami idzie intuicyjnie, bez patrzenia trafiam F5, F6 itd a zmiana katalogu o kilka zaglebiej to sekunda robty przy szybkim stukaniu......

jak przychodze do kogos cos naprawic, dodac mu itd. to pierwsze co, to instalka TC... a potem.... juz dwa razy slyszalem "wolniej, co ty tu w ogole robisz" - jestem szybki

poza tym.... progs jest niesamowicie uniwersalny.... explorator z masa opcji typu porownywanie, checksum, zaznaczanie np. grupy plikow "*.mp3" w danym katologu + pluginki (np. do odbierania poczty (! kilka razy tak mi zycie uratowal, jak mi padla szkrzynka na wp i za nic nie chciala sciagnac pliku 5mb a mialem tam inne wiadomosci ktore chcialem przejrzec "juz" a nie dopiero ja sie "samo naprawi", wiec sobie total commanderem wykasowalem ten plik z serwa ), partycji linuxowych, podgladania plikow *.iso jakby to byly katalogi, odzyskiwanie utraconych danych i wiele wieeeeeeleeeeee wiecej

TC TO JEST TO!

Ostatnio zmieniany przez Predi : 19.01.2005 o godz. 16:59
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post