Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Tu się jak najbardziej zgadzam - wnętrze mi się podoba i jest ono bardzo ważne. Jednak nie sądzę, żeby komukolwiek zdarzyło kupić się samochód nie patrząc na jego wygląd zewnętrzny. Pomijam już fakt, że to jest to, co widać i na co wszyscy patrzą, a nie oszukujmy się - kupując nowy samochód ten aspekt również bierzemy pod uwagę.
Generalnie samochodzik jest ciekawy, ale jak dla mnie jego strona wizualna (zewnętrzna) to duży krok w tył.
|
Masz calkowita racje wyglad zewnetrzny jest bardzo wazny, ale czasami pomaga, zwalszcza jak chcesz spac spokojnie, a wnetrze przyjemne i dobrze zestrojone z dobrym audio to jest to. Mam znajomego ktory zawsze kupuje mercedesa klasy e zawsze nowego, ale zawsze takiego ktory schodzi z produkcji i gosciu ma to niezle przekalkulowane:
1. Autko tansze, i nowe
2. Usterki usuniete, ok 5 lat produkcji,
3. Samochod nieposzukiwany przez zlodziei
4. Lepsze wyposazenie
minusem jest to ze nie jest to najnowszy model, ale samochod ma sluzyc i jezeli chodzi o przyjemnosc z jazdy to calkiem niezle, a to ze nie jest to najnowszy model jakos mozna przebolec, bo za pare lat ten najnowszy tez nie bedzie najnowszy i kolko sie zamyka - a wzielo sie to wsztsko z tad, ze jak mial najnowszy to go dlugo nie mial, a pozniej sady itd, sami wiecie jak to jest