Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2005, 23:11   #6
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez baski
No cóż życie nie jest łatwe .

Ja też nikomu nie proponuję rzucania pracy - ale praca "przy okazji" może kogoś zainteresowac.
Przy rozkrecaniu takiego czegos potrzeba sporo nakladow czasu i pieniedzy. Oczywiscie wszystko zalezy jaka tematyka i ogladalnosc. Na poczatku bedzie kiepsko, a lacza kosztuja niestety.

Cytat:
Napisany przez baski
Jest parę przykładów serwisów, którym się udało a nie należą do "wielkich" portali. Jest wielu ludzi, którzy coś potrafią i nie zawsze mają szansę to wykorzystac. Zresztą jak pomysł wypali to będzie sensowna kasa...
Znam wiele serwisow w polsce i za granica ktore tak mowily na poczatku, a pozniej wyszlo ze robi to sie spolecznie (ja de facto robie to spolecznie, ale glownie z powodu braku czasu aby sie zajac porzadnie cdrinfo.pl)

Cytat:
Napisany przez baski
W sprawach technicznych www się orientuję "tyle o ile" ale mam doświadzczenie "biznesowe", mam pomysł (myślę, że dobry), mam plan jak go zrealizowac i troche kasy na początek.
Troche kasy to pojecie wzgledne, nikt na ladne oczy nie bedzie zaczynal rozmawiac z toba. Jaka bedziesz mial misje?

Cytat:
Napisany przez baski
Najważniejsze, żeby zebrac ludzi, którzy coś potrafią i którym się chce. [...]
Chciec a moc to 2 rozne sprawy, ja bym mogl sie zajac, ale kto zrobi moja robote za mnie?

Zreszta, sam mysle ze za darmo nie chcesz nic robic, a jeszcze potrzebujesz dobrego grafika (ktory zna troche psychologii zachowan ludzkich). Dobra nie bede robil wykladu, to nie uczelnia
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post