Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2005, 00:19   #3
ulan
Bywalec

Data rejestracji: 23.04.2004
ulan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
hmmmmm co niektórzy wyciągaja dziwne wnioski. Prawie każdy producent, który wydał jeden produkt, to w zapasie ma drugi. I często i gęsto jedynym tego powodem jest zysk.
Zobaczcie jaki problem mają producenci dvd-romów, prawie od 4 lat nic się tam nie zmieniło (max. szybkość odczytu to nadal 16x) a toshiba wydała w tym czasie chyba ze 4 czy 5 modeli (które między sąbą prawie się nie różnią, a gdyby cały czas produkowali ten sam mode, a konkurencja wydałaa "nowe" modele to Toshiby by już nikt nie kupił (bo kto kupi model w produkcji od 4 lat przeciaż kompy tak szybko się zmieniają, to dlaczego nie dvd-romy - tok myslenia kupującego...
Więc co chwila toshiba i inni producenci wydają nowe modele (żeby kupujący nie pomyśleli sobie, że to stary model i nie warto kupować...

Co do Neca 3520 (hmmm to ja napisałem ten tekst na TwojePC.pl) to złego słowa nie powiem... Mam go 3 tygodnie żadnej płytki nie skrzywdził (a ze w mojej opini jest głośny - poprostu mam takie odczucie w porównaniu do neca 2510, ale trzeba brąc pod uwagę że to model tylko 8x, a nowy nec to 16x więc musi byc głosniejszy, bo szybciej się obraca... Niewątpliwie wolno sczytywał płytkę audio (ale zripował bez błędów)... A przecież praktycznie to dopiero pierwszy firmware do tego napędu dostępny, następne wiele mogą zmienić na plus...
ulan jest offline   Odpowiedz cytując ten post