Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2005, 11:59   #5
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
czy to normalne, że nie moge miedzy telefonami (np. SE T610, Nokia jakas z aparatem) przesylac obrazkow? Kumple mi wysylali i nie chcialo sie odebrac. Wizytowki przechodza bez problemu.
Tak samo w tej Nokii nie widze opcji wyslania przez Irde obrazka , a wizytowke moge wyslac.
Nic nie wyslesz do inego fonu Nokia blokuje takie rzeczy softwarowo. Mozesz co najwyzej wysylac wizytowki ^_^ ^_^ i sie z tego cieszyc ^_^ I patrzec jak uzytkownicy Siemensow wysylaja sobie za darmo dzwonki, obrazki, jave, smsy itd. Tak juz jest od dlugich lat.
Sprzedaj ja i wez sobie CX65 :cool:

Cytat:
Napisany przez Burak_123
ja wybrałbym Nokię 6610 bo.........
Nokia jak Nokia sama marka
duzo bajerów
łatwy dostęp do tapet, gier, dzwonków
bateria wytrzymuje nawet 8 dni !!!
możliwośćdołaczenia apartu
zdjęcia wychodzą super
duża pamięć
itd.........
Nokia To ma byc marka? Ta marka z kazdym nowym telefonem jeszcze badziej sie pograza. Duzo bajerow ma N6610? Jakie, bo nie wiem? Latwy dostep? Ciekawe gdzie. Bateria wytrzymuje 8dni? Nie zartuj sobie ze mnie, roczny telefon wytrzymuje mi max 2dni. Dolaczany aparat - pierwsze slysze? Zdjecia super - gdzie? Duza pamiec - chyba jak sobie ja namalujesz.

Cytat:
Napisany przez Burak_123
No niestety nie da się wysyłać :/ ale można z komórki na kompa i odwrotnie najlepiej Irda (do USb coś koło 85 zeta a do płyty głównej 40 zeta) na a kabel za 20dychy na allegro 8 )
Skad ty te ceny bierzesz? Chyba masz marże 100% ^_^