Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2005, 16:12   #2190
baca
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.06.2004
baca w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Znacie?

http://www.pracuj.pl/ogl_top.cm?id=1...true&lng=P&spe...

Czterech żonatych mężczyzn w niedzielne przedpołudnie gra w golfa. Przy 3-cim dołku jeden z nich mówi:
- Nie macie pojęcia co musiałem przejść, żeby dzisiaj z wami zagrać. Musiałem obiecać żonie, że w przyszły weekend pomaluję cały dom.
Na to drugi:
- To jeszcze nic, ja musiałem obiecać, że wykopię w ogródku basen...
Trzeci:
- I tak macie dobrze... ja będę musiał przejść całkowity remont kuchni...
Czwarty z graczy nie odezwał się ani słowem, ale oczywiście pozostali nie dali mu spokoju:
- A ty czemu nic nie mówisz? Nie musiałeś nic obiecać żonie żeby cię puściła?
- Nie - odparł czwarty - ja po prostu nastawiłem budzik na 5:30 rano, gdy zadzwonił, to szturchnąłem żonę i spytałem: "Seksik czy golfik "
W odpowiedzi usłyszałem: "Odp....ol się, kije są w szafie..."

Biznesmeni z całej Polski zjechali się na duże sympozjum. Po części oficjalnej wszyscy przeszli do baru, a tam sytuacja zrobiła się znacznie lużniejsza. Po kilku głębszych zebrani panowie zachowywali się już bardzo swobodnie. Jeden z nich odważył się nawet zabrać publicznie głos i zagadnąc obecnego wśród wszystkich gości murzyna:
- Ty, stary powiedz nam jak to jest. Bo wciąż słyszy się opinie, że wy czarni to jestescie super obdarzeni od Boga w rozporku...
Murzyn na to:
- Panowie, to nie tak. Wszystko polega na umiejętnych ruchach. Trzeba szybko go wsadzać i bardzo powolutku wyciągać, wtedy kobitki myślą, że "on" jest taki długi.
Jeszcze tego samego dnia, facet po sympozjum wpada do domu i od razu uderza do swojej małżonki celem wypróbowania nowo poznanej metody. Zabrał się dziarsko do dzieła, szybko wsadza, wolniutko wyciąga. Żona zdziwiona patrzy na niego dużymi oczami. W końcu nie wytrzymuje:
- Ty, stary co się z tobą dzieje? *******isz zupełnie jak murzyn!
baca jest offline